Strande Hong kong


 

Find ud af hvor de gode strande er i Hong kong

Der er en række af øer i Det Sydkinesiske Hav. Hong Kong er oversået med strande og det er de mange afsidesliggende øer også. Uanset om du ønsker et eksklusivt strand eller en strand hvor man kan have lidt fred og ro, er der alle former for strande i Hong Kong at vælge imellem.

Repulse Bay

Langs den sydlige side af Hong Kong er den halvmåneformede længde Repulse Bay strand. Den brede sandstrand står vest i en blid bue, hvilket gør det populært for morgen svømmer og aften gåture når solen går ned over det Sydkinesiske Hav. Som en af de mest populære strande i Hong Kong, tilbyder Repulse Bay en 1920'erne stil shopping kompleks og en kinesisk livredder.

Stanley Beach

Denne fine landsby er hjemsted for den nok travleste af Hong Kong's strande, samt et livligt marked, og en moderne restaurant og bar langs havnefronten. Det var engang en rolig fiskerby, men i løbet af de seneste par årtier har Stanley Beach omdannet sig til en meget populær by, takket være sin beliggenhed som kun er 40 minutter fra centrum via bus.

Lo Shing Beach

For en mere afsondret strand oplevelse, så tage hen til denne dejlige sand stedet i nærheden af Lamma Ø. Du kan altid søge skygge på denne brede sandstrand, enten under de mange træer eller klipperne. Der er et par få faciliteter på stranden, lige til at gøre en god dag perfekt.

Cheung Chau

Denne lille ø, som ligger 10 km ud for kysten ved Hong Kong, er hjemsted for to vidunderlige strande. I modsætning til mange af de mere populære strande i Hong Kong, er Cheung Chaus strande renere og mindre støjende, med en mere lokal atmosfære. Faciliteterne på øens to strande, Tung Wan og Kwun Yam Wan, omfatter en hyggelig bar og kajak udlejning.

Elverbrn legetj