Hong kong shopping


Find de gode steder at shoppe i Hong kong

Der er så meget shopping i Hong Kong, at byen betragtes som en forbrugers paradis. Der er gader fyldt med mode, der lyser op fra de neonskilte som hænger over de enorme stormagasiner, mens dens markeder er fyldt med specielle og eksotiske varer, fra fugle til sko og alt derimellem. Hong Kong er et fantastisk sted at shoppe for tøj, lige fra de kendte internationale mærker til lokale designere som skaber unikt Hong Kong tøj. Andre varer, såsom bøger, sko og smykker findes også nemt og er billigt

Der er flere store distrikter du kan tage hen at shoppe i Hong Kong. Den største og mest populære er Causeway Bay, en samling af gader på den østlige ende af Hong Kong, der bogstaveligt talt er fyldt med butikker, de fleste af dem sælger mellemklasse, dyrt tøj og tilbehør. Der er også flere store indkøbscentre her, hvis du har brug for at undslippe varmen. Ligeledes i den centrale bydel er der også en række store indkøbscentre, hvoraf de fleste er placeret på de nederste etager af områdets mange skyskrabere.

For smykker, nips og billige varer, kan du tage hen at udforske de mange markeder i Mong Kok på halvøen Kowloon. Her forvandler hele gader sig til marked hver dag, hvor hver bod sælger alle typer af billige varer. Måske den mest populære af disse er Ladies Marked på Tung Choi gade, hvor du kan finde alle mulige dametøj og tilbehør. Fa Yuen gaden er fyldt til randen med sko butikker, der sælger alt fra kondisko til højhælede til billige priser.

Det er meget almindeligt at få en dragt eller et sæt tøj specielt syet til dig, og der er mange skræddere i Hong Kong, især langs Nathan gaden i Kowloon. Du kan for eksempel prøve at tage hen til Jim's Tailor Workshop (Shop 37-38, 1 / F, Admiralty Center, 18 Harcourt Center, Admiralty), som er en favorit blandt Hong Kongs lokale og besøgende for deres gode service og priser.

Elverbrn legetj