Hong kong Natteliv, Cafe og Resturant


 

Hong kong Natteliv

Forsøger at indsnævre Hong Kong's spisemuligheder og natteliv aktiviteter er næsten umuligt. Byen er bogstaveligt talt en kosmopolitisk verden af kulinariske lækkerier og aften underholdning, og hvis man skulle skrive en liste over dem alle sammen, ville den være endeløs. På grund af sine mange varierede mad og underholdningsmuligheder, er Hong Kong et fantastisk sted for næsten alle at besøge, lige fra dem der ønsker en festlig aften med god mad og kulturelle oplevelser til dem der ønsker at smage nogle lokale øl og drikke nogle billige cocktails.

Det skulle næsten være en forbrydelse at besøge byen og ikke smage Hong Kongs populære dim sum. Denne snack mad består af en række nudler, grøntsager og andre små retter, der tilsammen udgør deres egen måltid. Hvis du har lyst til at smage dim sum, er Lin Heung Tehus (160-164 Wellington St., Central, 852 2544 4556) blandt de Tehuse der er berømt for sin dim sum. Lin Heung Tehus tilbyder også andre kantonesiske madretter serveret i en travl atmosfære. Hvis du foretrækker en mere raffineret dim sum oplevelse, så tag hen til Luk Yu Tea House (26 Stanley St., Central, 852 2523 5.464), som tilbyder en autentisk, gamle verden Hong Kong atmosfære i sit tehus.

Mange internationale restauranter vrimler i Hong Kong. Det er et sted at få gode sushi, dejlig italiensk mad og lækker mexicansk madretter, samt ægte indisk mad og filippinske retter. For at prøve nogle af Hong Kongs bedste internationale restauranter, så tage hen til trendy Soho kvarteret, hvor adskillige hyggelige restauranter og fancy bistroer er placeret langs de maleriske, smalle gader.

I nattelivet i Hong Kong, kan du nyde traditionelle kinesiske opera, opskalere symfonisk musik eller vilde natklubber, eller bare noget midt imellem. Hvis kultur er noget for dig, kan du se en traditionel kinesisk opera, danseforestilling eller tage til en Western forestilling. Et godt sted at se alle mulige scenekunst er Hong Kong Cultural Centre (10 Salisbury Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon. 852 2734 2009 www.lcsd.gov.hk), der tilbyder en bred vifte af traditionel kinesisk forestillinger regelmæssigt.

For en mere livlig aften ud i byen, er der en række af distrikter til at udforske, hvert tilbyder noget forskelligt, lige fra en rolig hyggelig café til vilde natklubber. Soho-distriktet er stedet at være, hvis du foretrækker en stille aften ud i byen, da det giver et godt udvalg af caféer, funky barer og kosmopolitisk cocktail. Hvis du er til en vild aften, så anses Lan Kwai Fong generelt for at være Hong Kongs mest spændende natteliv distrikt. Bestående af flere gader, herunder Lan Kwai Fong, er der fyldt med barer og vilde diskoteker.

Elverbrn legetj