Hotel Hong kong

Find inspiration til Hotel i Hong kong

Da det er sådan et populært turistmål, er der mange hoteller i Hong Kong at vælge imellem. Muligheder for overnatning varierer fra vandrehjem med meget overkommelige priser til nogle af verdens mest eksklusive femstjernede hoteller. Hong Kong's hoteller er spredt rundt i byen, de fleste af dem der er mellemklassen og de dyre ligger i Hong Kong, og de fleste af de billige vandrehjem er placeret i Kowloon.

Søg på hotel i Hong kong, og find det hotel der passer til dig.

Find Hotel Hong kong

The Peninsula - Hotel Hong kong

Salisbury Road, Kowloon, +852 2920 2888
Dette hotel i Hong Kong er en af de ældste. Åbnet i 1928. Hotellet oser af gammeldags charme lige fra sin flåde af sorte Rolls Royces til te som serveres i lobbyen hver eftermiddag. På trods af sin historiske smag, er værelserne pyntet med moderne, komfortable møbler og det er hjemsted for flere af byens bedste restauranter. Et dobbeltværelse starter ved 470 €.

Mingle Place on Wing - Hotel Hong kong

105 Wing Lok St., Sheung Wan; 852 2805 2832
Dette hotels indretning er inspireret af en fugl i flugt ved hjælp af energiske toner og lyse tekstiler for at skabe en indbydende atmosfære. Hotellet har også et utrolig højteknologisk system som for eksempel et fingeraftryk ved check-in og et effektivt automatisk system til morgenvækning, roomservice og andre faciliteter. Værelserne har topmoderne, pæne møbler og er små, men behagelige. Standard double køre 150 €.

Y-Loft - Hotel Hong kong

238 Chai Wan Rd, Chai Wan. 852 3.721 8.989
Denne vandrehjem adskiller sig fra de andre vandrehjem med sin meget moderne design med strømlinede møbler. Ud over de normale vandrehjems faciliteter, tilbyder Y-Loft en løbesti, fitnesscenter på den øverste etage, en suite og et forretningscenter. Deluxe dobbeltværelser koster 38 €.

YesInn

Flad B, 5 / F, Front Block, Continental Mansion, 294 King's Road, Fort Hill. 852 2881 7.077
Dette vandrerhjem har en komfortabel, hjemlig atmosfære med farverige vægge, lokale kunstværker og moderne møbler. De tilbyder private værelser eller sovesale, gratis wifi og internet og en Travel Info Kontor. En seng i en sovesal (med andre 7 senge) koster 18 €.

 

Elverbrn legetj