Biludlejning Hong kong

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Hong kong
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Hong kong


 

Information omkring biludlejning Hong kong

Det er meget sjældent at leje en bil i Hong Kong. Dette er mest fordi byen er så tæt befolket og dens gader er næsten umuligt at manøvrere i bil. Plus det, har Hong Kong en utrolig effektivt offentlig transport, der er designet til at få mennesker rundt hurtigt. Hong Kong's offentlige transportsystem består af tog, undergrundsbaner (MTR), sporvogne, busser, taxaer og færger, som alle er tilgængelige rundt omkring i byen og tilbyder billig transport til alle hjørner af øen.

Hvis du er tør eller føler du skal køre, er udlejningsbiler tilgængelige gennem agenturer som f.eks Avis Hong Kong og andre. Det er så sjældent at leje en bil i Hong Kong, at der ikke er udlejningsbil agenturer til rådighed i Hong Kong International Lufthavn - du skal leje fra kontorer i byens centrum. Vær opmærksom på, at som en del af den britiske arv, sker kørsel i Hong Kong i venstre side af vejen i en højrestyret bil.

En anden udlejningsbil mulighed i Hong Kong er at leje en privat chauffør bil, som vil møde dig i lufthavnen og eskortere dig gennem byen under dit ophold. Taxaer er også en billig form for transit rundt i byen.

Den nemmeste måde at nå byen fra Hong Kong International Lufthavn, er dog via MTR Lufthavns Express toget, en billet til Hong Kong koster 9,40 €. Der er også pendul busser der kører til og fra bestemte hoteller.

 

Elverbrn legetj