Attraktioner i Hong kong


Mange attraktioner i Hong kong

Der er mange fantastiske seværdigheder i Hong Kong, fra familie-venlige aktiviteter til historiske steder og usædvanlige markeder. Hong Kong's unikke historie har haft indflydelse på sine seværdigheder på en usædvanlig måde, med en kombination af engelsk indflydelse og traditionel kinesisk elementer.

Victoria Peak

Det højeste punkt i Hong Kong er øens højeste bjerg, Victoria Peak. Der er en helt fantastisk udsigt lige over toppen af byens utrolige, høje skyline. Peak, som det kaldes lokalt, er serviceret af flere veje og vandrestier, samt en historisk sporvogn, der tager besøgende med på en stejle tur op på siden af bjerget til toppen, som vil få dine hår til at rejse sig. Når du kommer derop, kan du nyde den fantastiske udsigt over byen og Det Sydkinesiske Hav, samt et stort indkøbscenter med restauranter og butikker. En billet til Peak sporvogn koster € 5,30, og den bedste tid at tage derop på, er sent på eftermiddagen, så du kan se den utrolige flotte solnedgang over Hong Kong.

Hong Kong Museum of History

Grundlagt i 1975, denne lokalhistoriske museum udstiller Hong Kong fra sin tidligste præhistoriske begyndelse. Velindrettet med en række audiovisuelle og interaktive udstillinger, museets permanente samlinger begynder med det forhistoriske historie om Hong Kong og omfatter artefakter erhvervet og indsamlet i løbet af de sidste mange årtier. Det omfatter alt fra fossiler, dyr og insekter eksperimenter i den naturhistoriske afdeling, til møbler og tekstiler i Etnografi udstilling til antikke fotografier, postkort, breve og andre dokumenter, samt indsamlet genstande om Hong Kong's mere moderne historie, herunder japanske besættelse og 1997 Overdragelse. En standard billet koster omkring 1 €.

Avenue of Stars

Selv om denne gade måske er lidt mindre berømt end den i Hollywood, har Hong Kong længe været en destination som producerer fremragende film, mange af dem i kung fu og kampsport genre. Avenue of Stars betyder det samme for befolkningen i Hong Kong som Walk of Fame gør til dem der bor i Hollywood. Det er ligesom et fortov, beliggende på Kowloon promenaden, hvor der er sølv stjerner med navne på nogle af Hong Kong's fineste og mest berømte skuespillere, instruktører og andre film berømtheder. Hvis du går en tur ned af Avenue of Stars, vil du se navne såsom Bruce Lee, Jackie Chan, Jet Li, John Woo og utallige andre Hong Kong stjerner. Adgang til denne unikke attraktion er gratis.

Happy Valley Racecourse

Hong Kong har et betydeligt hestevæddeløb kultur, takket være den britiske indflydelse her gennem det 19. og tidlige 20. århundrede. Happy Valley Racecourse er byens første og mest elskede racerbane. Den åbnede i 1845, og er en populært attraktion i Hong Kong. Siddende under snesevis af glitrende højhusbyggeri boligblokke i Wan Chai distriktet, er banen mere end bare et sted at se Hong Kong's hurtigste heste - det er også et sted at møde spændende mennesker, spille på en hest og generelt nyde en unik aften. Løbene er hver onsdag aften og det koster kun 1 €.

Tian Tan Buddha

Beliggende på den rolige Lantau Ø, og støder op til Po Lin klosteret, er denne kæmpe bronzeskulptur af siddende Buddha en af de mest ikoniske attraktioner i Hong Kong. Statuen er kaldt sådan, fordi dens udgangspunkt er modelleret efter Tian Tan (Temple of Heaven) i Beijing. Da den har en højde på 34 meter, er Tian Tan Buddha helt sikkert en af de højeste attraktioner i Hong Kong, og er en af kun fem gigantiske Buddhaer i hele Kina. Adgang til klostret koster omkring 5,50 €, og man bør også vælge at tage svævebanen fra Tung Chung by til landsbyen og kloster for at se den spektakulære udsigt.

Elverbrn legetj